Reisinspiratie opdoen met reisblogs en travel blogs
Wanderlust

10 travel blogs om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis

Begint het bij jou ook alweer te kriebelen om jouw volgende reis te plannen? Naast mijn eigen vakanties geniet ik ook graag van mooie vakantieplaatjes en reisblogs. Vooral tijdens somberen dagen is het fijn om jezelf digitaal in een zonnige oord te wanen. Daarnaast is het ook altijd handig om online inspiratie op te doen voor jouw ultieme droomreis die je sowieso nog gaat maken! Met deze tien travel blogs – in willekeurige volgorde – zal dit geen probleem zijn.


Explorista

Het blog en het Instagram-account van Milou zijn zeker het volgen waard als je op budget wilt reizen. Op haar blog kan je per bestemming en accommodatie (budget)tips bekijken en haar eigen ervaringen lezen. Daarnaast staat haar Instagram vol met mooie reiskiekjes. Je krijgt spontaan zin om nu meteen jouw vakantie te boeken.


Travel Valley

Een van mijn favoriete Instagram accounts is die van Travelvalley. De kleurrijke foto’s verrijken jouw Instafeed en zeg nou zelf, wie wordt daar nou niet vrolijk van? Daarnaast staat het blog ook nog vol met reistips en -verhalen. Doordat er meerdere bloggers achter dit platform zitten, wordt er over veel bestemmingen geschreven. Kortom, een volledige blog met veel reisinspiratie.


Your Future Postcard

Een nieuwe ontdekking is de site van Chantal – YourFuturePostcard. Haar blog staat boordevol met bestemmingen, reisvideo’s, reisverhalen en tips. Zelf vind ik het enorm leuk dat zij ook Nederlandse hotels en B&B’s meeneemt in haar blog. Je hoeft natuurlijk niet altijd ver weg om te kunnen genieten.


Travelgirls

Naast informatie over bestemmingen kun je op de website van Travelgirls leuke artikelen terugvinden. Van tips op bestemmingen tot adviezen hoe je het best gezond kunt blijven. Wie weet lees je iets waar je zelf nooit eerder aan hebt gedacht!


Reisdoc

Van praktische reistips tot persoonlijke verhalen. Het blog staat boordevol artikelen die lekker weglezen. Mooie foto’s kun je vinden op haar Instagram. Ben je niet snel jaloers? Dan zou ik haar nu volgen!


Backpackgek

Altijd al een backpack-reis willen maken? Deze blog wordt geschreven door twee backpackers. Zelf willen Stefan en ik graag backpacken door Europa – in 2018 – en dat per trein doen. Wij zullen deze site zeker gebruiken bij het samenstellen van onze reis.


What About Her

Niet voor niets heeft Laura 17,6K volgers op Instagram. Een combinatie van lifestyle en reizen maakt haar feed om bij weg te dromen. Ook op haar blog is genoeg inspiratie te vinden voor jouw volgende reis. Je krijg spontaan zin om nu weg te gaan en alle mooie plekken op de wereld te bezoeken.


Wat Zij Zegt

Heb je eetlust en wanderlust? Dan zou je dit Instagram-account zeker moeten bezoeken. Natasha is reislustig en blogt over eten en reizen. De perfecte combinatie als je het mij vraagt. Zeker de moeite waard als je op een zondag zin hebt om te lezen over van alles en nog wat.


Stop and Stare

Stop and Stare, dat doe je letterlijk als je door deze feed scrolt. Met reizen in het buitenland, maar ook binnen Nederland kun je hier genoeg inspiratie op doen. De lijst met bestemmingen is namelijk enorm groot, dus grote kans dat jouw droombestemming hier tussen staat. Geen tijd om ver te reizen? Dan doe je gewoon een stedentrip in Nederland. Ook ons klein kikkerlandje komt hier namelijk niks tekort. I love Stop and Stare.


Reisjunk

Als laatste in dit lijstje, maar zeker niet de minst leuke is Reisjunk. Check-in op hun Instagram en je bent op vakantie. Met 14 thema’s – waaronder citytrips, bijzonder slapen en activiteiten – op hun blog doe je vast wel ideeën op over hoe, wat en waar je wilt reizen.

Vertel op! Ben jij al geïnspireerd voor jouw volgende trip? 

 Liefs,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter