Daniella Christina Weber in Oostenrijk Wenen bij Muller

About me: Daniella Christina

Welkom!

Hoi! Leuk dat je meer over mij en DaniellaChristina.nl wilt weten. In 2013 startte ik een blog om lezers te inspireren om af te vallen. Ondertussen is er veel veranderd waaronder de naam. Sinds dit jaar (2016) is de blog namelijk omgetoverd van BeYourHealth.nl naar DaniellaChristina.nl. Niet alleen wil ik jou inspireren om gezond(er) te leven, maar ik wil jou inspireren om jouw leven in te richten zoals jij wilt. Het leven is nooit perfect, maar je kan er wel alles proberen uit te halen wat er in zit. Deze blog is voornamelijk bedoeld om mijn verhaal te vertellen en jou mee te nemen naar zowel alle slechte als mooie momenten in het leven.

Maar wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Daniëlla (zoals de naam van de blog al zegt) en ik ben niet Italiaans zoals de meesten verwachten. Daarnaast woon ik eigenlijk overal en nergens. In 4 jaar tijd woonde ik in vier verschillende steden; Kopenhagen, IJmuiden, Groningen en Newcastle. Naast het feit dat ik vaak verhuis, hou ik van reizen. Samen met mijn vriend ga ik ongeveer vier keer per jaar naar het buitenland. Voor zijn verjaardag kocht ik namelijk een scratch map en de hele wereld ‘openkrassen’ staat op onze bucketlist. Naast het reizen spreek ik graag met vriendinnen af om ergens een hapje te eten. Dit is vooral een grote hobby in de lente en zomer wanneer ik lekker buiten in het zonnetje kan genieten. Al deze passies breng ik vol liefde samen in deze blog.

Feedback

Natuurlijk is deze blog bestemd voor tweerichtingsverkeer. Ik deel graag mijn favoriete plaatsen met jou, maar ik sta zeker open voor nieuwe suggesties van jou. Waar moet ik toch echt nog eens heen? Welke evenementen mag ik niet missen? Deel het met mij in de comments op de blog, via social media berichten of in het contactformulier op deze website. Natuurlijk kan je ook via de social media kanalen op de hoogte blijven, dus vergeet me vooral niet te volgen.

Liefs,

Daniëlla Christina Weber

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter