Dromen over mijn bucketlist wat te doen voor 25 - Daniella Christina Weber - vrije dag
Lifestyle

Bucketlist – 10 to do’s voor mijn 25ste

Het duurt nog maar tien weken voordat ik 25 word. Dat is niet gewoon maar een getal, maar een kwart eeuw! Als ik hier aan denk dan voel ik me toch echt oud. De eerste keer dat ik mij echt oud voelde was toen ik elf werd en je dan bijna naar de middelbare school gaat. Daarna komt het gevoel weer terug op de 18de en 20ste verjaardag. En nu word ik dus gewoon 25… Waarschijnlijk denk ik over vijf jaar – joh waar maakte je jezelf nou druk om -. Toch zette dit mij aan het denken over wat ik nog allemaal wil doen voordat het eind december is. Hier komt mijn bucketlist!

1. Solliciteren op een baan in de marketing en management

Naast mijn blog wil ik mezelf graag blijven ontwikkelen binnen een traineeship of binnen een uitdagende startersfunctie. Met mijn hart in marketing wil ik daar echt meer mee gaan doen. Een realistisch doel zou je denken. Probleem? Er zijn zo weinig startersfuncties! Iemand tips?

2. Elke week iets nieuws leren koken

Ik hou van koken, maar nu ik weer thuis woon merk ik dat ik er luier/gemakzuchtiger in ben. Mijn lieve moeder zorgt wel dat er eten op tafel komt. Vanaf vandaag ga ik dat omgooien en wil ik voordat ik 25 ben iedere week iets nieuws koken. De lekkere recepten zal ik natuurlijk delen op de blog.

3. Op mezelf wonen

Okee, een beetje in lijn met nummer 1 en 2. Zodra ik een baan heb, zou ik graag weer een plekje voor mezelf willen. Wel in de buurt van mijn moeder zodat we nog met gemak samen kunnen lunchen ;). En nummer 2 zou ook makkelijker gaan, want de verleiding om lui te zijn is minder aanwezig. Toch zegt er iets in me dat ik pas in 2017 – en dus nadat ik jarig ben geweest – op mezelf zal gaan wonen.

4. Solo uitje

Soms wil je naar de bioscoop, sauna of een marktje, maar doe je dat toch niet omdat niemand met je mee wil of tijd heeft. Vervolgens eindig je op de bank; zonde! Waarom zou je het niet gewoon alleen doen? Me, myself and I.

5. Overnachten in een luxe hotel

Nummer vijf staat al een tijdje op mijn bucketlist. Ik wil namelijk gewoon één nachtje te slapen in een luxe hotel. Het lijkt me supertof om de lobby in te lopen alsof ik Beyoncé ben. Hopelijk kan ik voor Shanghai zoiets regelen.

6. Loop 16 kilometer

Het liefst wil ik een halve marathon lopen, maar dit zou niet heel realistisch zijn. De eerste stap ik om eens verder te lopen dan de 12 kilometer. Kom maar op met de kilometers asfalt die onder mijn voeten door schieten – of kruipen -.

7. Maak een fotoboek

Elke keer maak ik foto’s van vakantie, maar nog nooit heb ik hier daadwerkelijk een fotoboek gemaakt. Zonde, want er komt een dag dat ik de foto’s kwijt ben… Mezelf kennende…. Tijd dus om hier voor mijn 25ste levensjaar verandering in aan te brengen.

8. Mijn happy-list

Wat waren mijn geluksmomentjes van de afgelopen jaren? Deze geluksmomentjes zou ik graag eens op willen schrijven – en dat ga ik ook doen –.

9. Yoga

Iets wat ik nu nog niet doe, maar wel al een tijdje wil is yoga. Voor mijn 25ste wil ik minimaal een keer yoga geprobeerd hebben. Gewoon om te kijken hoe ik yoga zal ervaren.

10. Mijn slaapkamer afhebben

Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn slaapkamer een make-over gegeven. Helaas staan er nog steeds dingen op de grond die ik liever aan de muur zie hangen. Mijn verjaardag is een mooie deadline om aan vast te houden. Dan moet het gewoon af zijn 🙂

Dit was dan mijn bucketlist voor de komende tien weken. Hopelijk kan ik op mijn verjaardag alles afstrepen.

Liefs,

Daniëlla Christina Weber

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter