Health

Challenge 1: 30 dagen zonder suiker

no sugar challenge

Say what? Ja, ik ga mijzelf uitdagen om 30 dagen zonder toegevoegde suikers door het leven te komen. Voor mij een enorme uitdaging omdat ik verslaafd ben aan toegevoegde suikers. Als ik met vriendinnen de stad in ga om een koffie te drinken, dan wil ik graag een koffie met karamelsiroop en het liefst ook nog eens slagroom erop. Geen koffie met siroop? Doe mij dan maar een warme chocolademelk met slagroom… Dus ja, je raadt het al. Alles wat ik eet en drink wil ik het liefst zoet… erg zoet! Het wordt dus een enorme uitdaging voor mijzelf, maar ik ga er 100% voor. Suikers zijn namelijk, zoals iedereen stiekem weet, enorm slecht voor je gezondheid.

Hopelijk vallen de afkickverschijnselen mee en lees de komende maand mee voor goede receptjes, tegenslagen en hopelijk succes!

Xx Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter