Health

Challenge 1: No sugar update

no sugar challenge update

Wow, dat valt zwaar.. Nu ik (nog net niet helemaal) gestopt ben met suiker eten, besef ik pas hoeveel suikers ik at. Vooral in het begin van de week had ik lichte hoofdpijn en snakte mijn lichaam gewoon naar suiker, dus heb ik gezondigd door wat suiker in mijn koffie verkeerd te doen. Maar hé, het is altijd nog beter dan karamelsiroop 😉 . Wel merk ik nu (het eind van de eerste week) dat mijn lichaam al veel minder behoefte heeft naar suiker. Ik was enorm trots op mezelf dat ik die snicker liet liggen tijdens de pauze van het hoorcollege, want dit is meestal hét moment dat ik chocolade of ander snoepgoed koop.

Ook loop ik tegen het probleem aan dat in alles wat je in de supermarkt koopt suiker zit en dan bedoel ik ook echt alles. Soms kan je er gewoon niet omheen, maar dan kijk ik heel braaf op de verpakking welk merk of soort de minste suikers bevat. Wat zal ik zeggen; ik had nooit gedacht dat ik iemand zou zijn die in de supermarkt de ingrediënten van een product zou gaan lezen.

Nu ik al minder behoefte heb naar suiker ga ik proberen om helemaal te stoppen en dus ook geen suiker meer in mijn koffie. Ook zal ik komende week een recept van havermoutkoekjes online zetten, nadat ik het zelf heb uitgeprobeerd. Dit recept is helemaal suikervrij en past dus perfect in mijn challenge. Heeft iemand nog lekkere suikervrije recepten die ik geprobeerd moet hebben?

Xx Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter