Diary, Lifestyle

Maandelijkse favorieten – januari

Wow, de eerste maand van januari zit er alweer op! Deze maand staat normaal voor een nieuwe start, maar voor mij was het een afsluiting van mijn studentenperiode waarin ik volop genoot van mijn vrije tijd. Ik kijk nu alweer met veel plezier uit naar februari, maar eerst is het tijd voor een terugblik op mijn maandelijkse favorieten.

Favorite moment: Afstuderen en diploma in ontvangst nemen

Favorite moment
Naar dit moment heb ik de afgelopen twee jaar hard gewerkt, dus dit is zonder twijfel mijn favoriete moment van januari. No more words needed.

Favorite drink:ChaimixEen kopje hete thee is altijd goed als je het mij vraagt. Voor ieder moment van de dag en voor ieder seizoen is er wel een smaakje beschikbaar. Mijn all-time favoriet is kamille thee, maar die is deze maand even verstoten door de nieuwe Chaimix –kaneel, venkel en gember– van Zonnatura. Over thee gesproken, laat ik maar gelijk een nieuw kopje inschenken.

Favorite running month:

Januari
In januari rende ik 22,8 kilometer met een gemiddelde pace van 6″59″/km en daar ben ik blij mee. Ik heb namelijk nog nooit zoveel kilometers in een maand gerend. Natuurlijk kan deze afstand nog veel hoger, maar dit doe ik met kleine stapjes. Wie weet verbreek ik in februari dit record?

Favorite new outfit:
Vorige week kocht ik een nieuw outfit voor de wintersport -foto volgt in een latere blog-. In maart is het namelijk zover en dan mag ik ein-de-lijk weer richting de Alpen. Helaas was mijn oude skibroek toe aan vervanging! Tijdens mijn zoektocht kwam ik de gaafste broeken tegen waar ik echt verliefd op was, maar deze waren allemaal best duur. Uiteindelijk kocht ik mijn nieuwe skibroek bij de ANWB. De kwaliteit is daar goed en de wintersportkleding was in de aanbieding; een win-win situatie dus. Ps: ik heb gelijk maar een nieuwe jas erbij gekocht.

Favorite city:

Londen collage 2
Afgelopen week waren Stefan en ik in Londen. Deze trip stond eigenlijk vorig jaar al op de planning, dus ik ben heel blij dat we nu eindelijk geweest zijn. Om even snel het leukste van Londen op te noemen vind ik moeilijk, want ik heb van alles genoten. Als ik moet kiezen dan zeg ik toch de London Eye. Doordat het al donker was, was het uitzicht zo mooi. Vroeger hield ik er al van om naar lichtjes te kijken en ik denk dat daar niets aan veranderd is.

Favorite book:

Dark places
Met kerst kreeg ik het boek ‘Duisternis’ geschreven door Gillian Flynn. Ik heb het boek in zeer korte tijd uitgelezen wat een goed teken is. Binnenkort komt er een review over het boek online, dus houd mijn blog in de gaten.

Wat waren jouw favorieten van januari? 

Liefs,

Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter