Diary, Lifestyle

Februari favorieten – Acht van Apeldoorn, nieuwe ontdekkingen en de Nationale Marketing Strijd

De maand is weer voorbij gevlogen en daarom is het tijd om even stil te staan bij mijn favorieten van februari. In deze maand liep ik mee aan de Acht van Apeldoorn, bracht ik een bezoekje aan Gaaf Woonoutlet en deed ik mee aan de Nationale Marketing Strijd. Lees je mee?

 ♥ Favoriete wedstrijdloop – Acht van Apeldoorn ♥
Februari favourites

Als ik terug denk aan de Acht van Apeldoorn dan doe ik dat met een grote lach op mijn gezicht. Het was hartstikke leuk dat het mijn snelste acht kilometer ooit was inclusief een PR voor de snelste kilometer, maar dat was niet het enige leuke. Het weer zat mee, want in eerste instantie was er regen voorspelt maar dat sloeg om in droog weer met af en toe een zonnetje. Daarnaast vond ik het super fijn om een parcours te rennen in plaats van vier keer hetzelfde rondje van twee kilometer. En het parcours was motiverend omdat er bijna overal toeschouwers waren om je aan te moedigen. Geeft toch een kick als mensen zomaar je naam roepen, want het zorgt ervoor dat je niet zomaar opgeeft. Ik ben benieuwd of de Zandvoort Circuit Run deze loop kan overtreffen!

♥ Favoriete verandering – Mijn nieuwe kamer ♥
Swiss sense bed
In december bestelde ik mijn nieuwe bed – zoals in de afbeelding hierboven – van Swiss Sense, maar nu is deze eindelijk binnen. Bij een nieuw bed hoort natuurlijk een geheel opgeknapte kamer – ps deze afbeelding is niet van mijn kamer want die deel ik later op mijn blog –. Mijn kamer was namelijk 15 jaar geleden voor het laatst opgeknapt naar een jungle kamer. Het stond nog steeds super, maar kleine meisjes worden groot – en het behang oud -.  Nu ligt er een mooi nieuw vloerkleed in en hangt er nieuw behang. Mijn kamer oogt gelijk een stuk lichter en heb ik geen felle lampen nodig om fatsoenlijk een boek te kunnen lezen. Daarnaast is mijn kamer zo goed als knuffeldieren-vrij en heb ik anderen heel blij kunnen maken met deze knuffels. Ik kan je vertellen dat ik de afgelopen dagen heerlijk geslapen heb!

♥ Favoriete winkel – Gaaf in Beverwijk ♥
Februari favorites

Naast mijn nieuwe bed heb ik ook een nieuwe lamp en bedkastjes gekocht. Ik vind IKEA een superfijne winkel om inspiratie op te doen, maar het grote nadeel is dat bijna iedereen daar spullen haalt. Een goed alternatief vind ik daarom Gaaf in Beverwijk. Deze woonwinkel heeft spullen van 30 verschillende fabrikanten, dus voor iedereen is er wel iets te vinden. Daarnaast is er nog een heerlijk hoekje in de winkel waar je koffie kan drinken. Kan je gelijk even nadenken over die toffe lamp die je net hebt zien hangen 😉 !

♥ Favoriete boek – Live, Love, Run ♥
Live, Love, Run

Als je mijn blog volgt dan weet je al hoe ik denk over dit boek door de uitgebreide review. Daarnaast was het super tof dat Annemerel zelf reageerde op de review. Op dit moment denk ik er nog steeds hetzelfde over en pak ik het boek er regelmatig bij om de trainingsschema’s te raadplegen. Zeker een aanrader!

♥ Favoriete hardloopmaand – Nieuwe afstanden en hardlopen op tijd ♥
Februari favorites
In januari was ik al blij dat ik progressie maakte met hardlopen, maar nu ben ik nog meer tevreden. In februari liep ik in totaal 28,3 kilometer met een gemiddelde snelheid van 6″26″ per kilometer. Ook maakte ik kennis met hardlopen op basis van tijd. Een goede ervaring waar ik zeker mee doorga tijdens mijn trainingen. Daarnaast werd ik een paar keer verrast met een heerlijk zonnetje tijdens het rennen. Dit zorgt voor nog meer lentekriebels én hardloopkriebels. Ik kan niet wachten totdat ik lekker in het zonnetje kan lopen zonder lange mouwen. Op naar verdere – en snellere – afstanden in maart!

♥ Favoriete evenement – De Nationale Marketing Strijd (NMS) ♥
Februari NMS
Waar ik het nog niet in mijn blog over heb gehad is mijn deelname aan de NMS. Voor dit evenement worden 100 marketingstudenten gekozen uit vijf steden – Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg en Maastricht – en ik was één van die honderd. De finaledagen duurde twee dagen en vonden plaats in Tilburg. Helaas heb ik niet zoveel gezien van Tilburg zelf, maar wel van het Willem II stadion waar we de cases deden. De eerste dag begon met een inspirerende presentatie van het bureau Triple Double Sportmarketing gevolgd door presentaties van onder andere Nike en BrandLoyalty. Ook werd de score bekend gemaakt van de eerdere inhousedagen. Helaas had ik 0 punten gescoord met mijn groepje, maar we hadden nog genoeg kans om dit te verbeteren. ’s Middags hadden we de case van Nike en ’s avonds hebben we lekker gegeten bij ’t Wapen van Tilburg. De tweede dag startte met een case van Nestle en daarna Motivaction – die we beiden wonnen -. Tussen de middag had ik een heerlijke recruitment lunch met Friesland Campina. Uiteindelijk heeft mijn groepje niet gewonnen, maar we zijn wel negende geworden van de 20 groepjes.

Wat waren jouw februari favorieten?

Liefs,

Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter