Brimstone Beauty and the Beast en Jackie staan op de filmlijst 2017
Reviews - Boeken & Films

Filmlijst – de 3 films die je nu in de bioscoop wilt zien!

De temperaturen in de bioscoop lopen de laatste tijd hoog op met films als ‘Onze jongens’ en ‘Fifty Shades Darker’. Persoonlijk ben ik geen groot fan van zulke films, maar gelukkig staan er nog meer films op de planning. Ben je ook zo een bioscoopliefhebber? Lees dan snel welke films niet van je lijst mogen ontbreken.

Brimstone

Brimstone filmlijst

“Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wiens leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.”

Oke shame on me; deze film staat hoog op mijn lijstje, maar ik ben er nog niet heen geweest. Brimstone schijnt echt een aanrader te zijn met onder andere Carice van Houten en Dakota Fanning.

Nu in de bioscoop
Genre: Thriller, Western

Jackie

Screenshot uit Jackie Filmlijst 2017

“In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen.”

Een film met een historische teint en vele nominaties voor filmprijzen. Mijn verwachtingen zijn hoog.

Nu in de bioscoop
Genre: 
Drama, biografie

Beauty and the Beast

Emma Watson in Beauty and the Beast

“Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.”

Ik kijk al een tijdje uit naar deze film. Disney films eindigen meestal als mijn favoriet en daarnaast is het natuurlijk heel tof dat Emma Watson de rol van Belle speelt!

 Verwacht: 29 maart
Genre: Romantiek, Fantasie, Musical

Wat is jouw favoriete filmgenre?

Liefs,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter