Eerste foto op Facebook - First time tag
Tags & Quizzes

First Time Tag part 1 – Mijn eerste vriendje en baantje?

De foto hierboven is in 2010 in Frankrijk genomen – althans toen zette ik hem online op Facebook –. Dit was mijn eerste foto op Facebook en dit vond ik daarom de perfecte foto voor deze blog. Wat me wel opvalt is dat ik daar enorm bruin ben, mijn haar erg kort is en dat mijn jurkje ook wel iets langer had gemogen. Toch ben ik blij dat het geen dronken selfie is of een andere foto die je liever nooit meer terug ziet. Vandaag sta ik stil bij al mijn eerste keren met de First Time Tag. Ben je er klaar voor?

Wat is je eerste tweet?

Mijn eerste tweet ooit is geplaatst op 28 juli 2009.

Hanging out with Esther

Ondertussen is de inhoud van mijn Tweets wel veranderd. Wil je mij ook volgen? Dat kan via xxDaniellaa.

Wat is je eerste Youtube video?

Ik heb maar een Youtube video online staan waar je een kijkje krijgt in mijn weekend. Het was heel erg leuk om te doen, maar ik zou graag een andere camera willen om mee te filmen. Nog even doorsparen dus… Wat vind jij? Doorgaan met filmen of niet?

Wie is de eerste persoon die je volgt op Youtube?

Ik volg meerdere personen op Youtube, maar ik denk dat Laura Brijde de eerste was die ik echt volgde. Haar video’s zijn enorm vrolijk en daar word ik weer blij van!

Wat is je eerste Facebook profielfoto?

Mijn eerste Facebook profielfoto heb ik ondertussen denk ik al verwijderd. Mijn huidige eerste profielfoto is een foto uit Denemarken. Voor mijn studie was ik vijf maanden in Kopenhagen en was Joe and The Juice één van mijn favoriete tentjes. Vooral het tegenlicht is natuurlijk enorm mooi 😉 .

First time tag - eerste profielfoto

Spreek je nog met je eerste liefde?

Nee, dat zou ik enorm raar vinden. Als ik wel een berichtje van hem krijg, voelt dat altijd een beetje ongemakkelijk. Hoe ervaar jij dit?

Wat was je eerste alcoholische drankje?

Dit weet ik nog heel goed. Samen met een paar vriendinnen waren we op een verjaardag en de jarige had Breezer in huis gehaald. Natuurlijk sloegen we niet af. De reden dat ik dit nog weet, is dat ik 15 jaar was en het dus eigenlijk niet mocht. Nog steeds heb ik moeite met het breken van de regels, dus dit maakte een enorme indruk op me.

Wat was je eerste baantje?

Mijn eerste baantje was kranten bezorgen. Dit heb ik volgens mij een jaar volgehouden en ben ik januari gestopt. Je moet natuurlijk tot december doorgaan vanwege het extra geld wat je ophaalt aan de deur.

Wat is je eerste auto?

Mijn eerste en huidige auto is een Suzuki Alto. Hier ben ik nog steeds enorm blij mee!

Wie was de eerste persoon die je vandaag een berichtje hebt gestuurd?

Vandaag stuurde ik mijn eerste bericht aan de zus van Stefan over een feestje van volgende week. Mijn berichtjes zijn trouwens vooral praktisch van aard. Ik spreek veel liever met iemand af om lekker bij te kletsen.

Wie was de eerste persoon aan wie je vanochtend dacht?

Het klinkt enorm cheesy, maar meestal is dat Stefan. De foto van ons samen is meestal het eerste wat ik ’s ochtends zie, en daarnaast denk ik gewoon heel graag aan hem.

Wie was je eerste leraar ooit?

Op de basisschool heette mijn eerste lerares Juffrouw Hannie.

Waar ging je heen toen je voor het eerst een vliegtuig pakte?

Als baby van 9 maanden was ik al erg reislustig en gingen we naar Kos. Dit werd gevolgd door meerdere vliegtuigreisjes. Ik kan het me dus ook totaal niet voorstellen dat er mensen zijn die nog nooit eerder gevlogen hebben.

Wie was je eerste beste vriend en spreek je die nog?

Ik ken Esther al sinds de kinderopvang en we hebben bij elkaar in de klas gezeten tot het eind van de middelbare school. Ondertussen spreken we elkaar een stuk minder, maar spreken we nog regelmatig af. Ons volgend uitje naar de Sumo staat ook al gepland.

Waar had je voor het eerst je eerste echte logeerpartijtje?

Dit weet ik niet 100% zeker, maar ik denk bij Esther. Op een gegeven moment sliepen we elke week wel een avond bij elkaar.

Natuurlijk mag je de vragen van de First Time Tag overnemen voor jouw blog, of laat in de reacties jouw antwoorden achter! Ik ben enorm benieuwd naar jouw eerste keren.

Liefs,

Daniëlla Christina Weber

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter