Citytrip, Wanderlust

London is always a good idea

Nog een paar nachtjes slapen en dan vertrekken Stefan en ik naar Londen -woehoeee-! Als ik aan deze wereldstad denk dan zie ik rode telefoonhokjes, dubbeldekkers, Harry Potter (!), de Big Ben en Britse pubs voor me. Deze stad stond vorig jaar al op mijn lijstje –aangezien ik in Engeland studeerde-. Ik dacht vanuit Newcastle ‘even’ naar Londen te reizen voor een weekendje weg, maar het openbaar vervoer is daar echt duur. De conclusie werd al snel dat het goedkoper was om met het vliegtuig naar het zuiden van Engeland te reizen dan met de trein. Nu -een jaar later- is het eindelijk zover en ik kan niet wachten om dinsdag het vliegtuig in te stappen.

Als kind/tiener wilde ik al heel graag naar Londen door de Harry Potter-films. Ik droomde ervan om zelf rond te lopen op Kings Cross Station, te winkelen in Diagon Alley of om via een rode telefooncel het Ministerie van Toverkunst te bezoeken. Een beetje raar, maar ik was nou eenmaal die hard fan. Helaas zijn we maar twee dagen in Londen, dus zal ik niet alles kunnen zien –des te meer reden om terug te komen-. Wat ik wel heel graag wil bezoeken zijn het Kings Cross station, de Tower Bridge, Leadenhall Market en Piccadilly Circus. Nu Stefan nog overhalen om al deze locaties te bezoeken.

Don’t dream your life, live your dreams

Nu snap ik gelukkig dat Londen niet alleen uit Harry Potter bestaat. Ik kijk ook uit naar het lekkere eten, het Londens straatbeeld en de gezellige pubs. Maar de meest gezelligste plekjes hoor je altijd via anderen, dus kom maar op met die tentjes en plekjes die ik niet mag missen!

Wat moet ik zeker bezocht hebben? En waar kan ik hemels eten in een gezellig restaurant/pub? Laat het me weten in de comments onder deze posts of via mijn social media!

Liefs,

Daniella

*Foto: FreeImages

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter