Lunch bij Koffiehuis Schenkers - hotspot Apeldoorn
Favoriete hotspots

HOTSPOT: Koffiehuis Schenkers in Apeldoorn

Afgelopen week zocht ik een plekje om lekker te werken. Natuurlijk had ik naar de bibliotheek in Apeldoorn kunnen gaan, maar daar hebben ze meestal geen lekkere koffie klaarstaan. Iets waar ik meestal wel behoefte aan heb als ik aan de slag ga. Op naar het centrum dan maar om een gezellige tent te zoeken waar ik de middag door kon brengen. En zo kwam ik terecht bij Schenkers in het centrum van Apeldoorn.

Zelf gebrande koffie

Op het moment dat je Schenkers binnen loopt, heb je een gevoel van thuiskomen. De sfeer is warm en het ruikt er heerlijk naar koffie. Dit is niet zo gek, want Schenkers is een koffiehuis met zelf gebrande koffie. Ik overdrijf niet als ik je vertel dat hun koffie heerlijk is. Zelf bestelde ik de Latte Macchiato – mijn favoriet –. Naast koffie drinken kun je er ook ontbijten, lunchen en borrelen. Ik kon het daarom niet laten om nog een panini Hawaii te bestellen. Ze hebben natuurlijk nog veel meer op hun kaart staan, zo kun je ook een salade, een soepje of een burger bestellen. Dit betekent natuurlijk dat ik in de toekomst zeker nog een keer terug moet naar deze plek!

Mocht je na jouw kopje koffie net als ik verliefd worden op de smaak? Dan kun je ook de koffiebonen kopen voor in je eigen koffiemachine. 

Flexwerken en zelf gebrande koffie bij Schenkers Apeldoorn - Hotspot koffiehuis

Flexwerken

De grote tafel in het midden van het koffiehuis is voorzien van genoeg stopcontacten voor flexwerkers. Je hebt dus niet een ‘eigen’ tafel, maar dat maakt het juist leuk. Als je behoefte aan contact hebt, kun je dus even kletsen met mensen die daar ook aan het werk zijn. Dit zorgt echt voor een huiskamergevoel. Daarnaast is deze tafel dus bestemd voor flexwerkers en kijkt het personeel je niet raar aan als je daar een hele dag gaat zitten. Dit voorkomt een ongemakkelijk gevoel! En daarnaast heb ik niks te klagen over de WIFI. Ondanks dat er meer mensen aan het werk waren, had ik geen enkel probleem met de verbinding. Like!

Mocht je nou toch even iets meer ‘privacy’ willen, dan kun je ook aan één van de kleinere tafeltjes gaan zitten. Alleen weet ik niet of deze voorzien zijn van stroompunten. 

Locatie

Koffiehuis Schenkers zit in het centrum van Apeldoorn en is dus perfect te combineren met een dagje winkelen. Ik kom hier zeker nog eens terug, misschien om weer met mijn laptop een dagje te werken of met Stefan als we in de buurt zijn.

Liefs,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter