Maart
Diary

Maart – aftellen naar de lente

Hallo maart, welkom terug! De derde maand van 2016 doet alweer haar intrede. Als ik nu naar buiten kijk dan is het nog een beetje grauw en is het zonnetje nergens te bekennen. Dit gaat hopelijk snel veranderen, want dat effect heeft maart nou eenmaal. De dagen worden weer langer – twee uur en twee minuten om precies te zijn -, de zomertijd gaat weer in en de winter verandert in de lente. Daarnaast gaan de temperaturen weer langzaam omhoog. Dit betekent dat het steeds makkelijker wordt om eindelijk jezelf naar buiten te schoppen voor een hardloopsessie of een heerlijke wandeling over het strand voor een flinke portie vitamine D. Naast al deze droge feitjes heb ik natuurlijk ook nog dagen in mijn agenda waar ik met veel plezier naar uit kijk.

5 maart – 12 maart: Aankomende zaterdag stap ik in de bus richting Frankrijk voor een weekje wintersport. Het weerbericht ziet er ideaal uit, want deze week gaat het nog enorm sneeuwen – er valt ongeveer 50 centimeter – en vanaf zondag is het gewoon droog met een zonnetje is het vooruitzicht. Wie weet zit ik volgende week wel op een terrasje in de bergen met een heerlijke kop warme chocomel – met slagroom – terwijl het zonnetje mijn gezicht verwarmt. Ik kan nu al niet wachten totdat het eindelijk zover is, maar ik moet nog heel even geduld hebben.

9 maart: De nieuwe film – Allegiant – van de Divergent serie verschijnt maart in de bioscoop. Normaal ga ik bij zulke series naar de filmmarathon in de bioscoop. Helaas ben ik dan op wintersport, maar dat haal ik thuis gezellig op de bank wel in. Daarna staat een bezoekje aan de bioscoop voor Allegiant zeker op de planning!

20 maart: Nog iets minder dan drie weken en dan is het tijd voor de Circuit Run in Zandvoort. Ik hoop het het weer mee zit, maar dat is nog even afwachten. Dit is trouwens de laatste wedstrijdloop van de winter, want op 21 maart is het officieel lente! Dit is trouwens mijn favoriete hardlooopseizoen waarin ik dit jaar ga trainen voor de tien kilometer.

Wat zijn jouw plannen voor maart?

Liefs,

Daniëlla

Foto: FreeImages

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter