Food & Fit

My Asics hardloopschema

De hoofdsponsor van dit jaar voor de damloop is weer Asics en via de website is het mogelijk om een hardloop-/trainingsschema samen te stellen voor je eigen doelen. Prima idee wat mij betreft. Je kan invullen welk afstand je wil gaan lopen, wanneer het evenement plaats vindt, wat je doel is en wat je op dit moment al kunt. Op basis van deze gegevens maakt Asics jouw persoonlijke hardloopschema.

Binnen 5 minuten ligt jouw persoonlijke schema al klaar en kan je (bijna) aan de slag. Volgens mijn schema hoef ik pas 29 april te beginnen met trainen om klaar gestoomd te worden voor een 5 mijl wedstrijd in september. Ook vertelt mijn schema dat mijn tijd waarschijnlijk 50 minuten wordt, maar mijn doel is om een snellere tijd neer te zetten.

Voor de volledigheid ook gelijk maar even My Asics-app gedownload. Hoe dat bevalt hoor je in een volgende post, want niet doorvertellen, maar ik ga al eerder beginnen met trainen 😉

Xx Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter