Fotodagboek wintersport 2017 Daniella Christina Weber
Diary, Wanderlust

Photo dairy – Wintersport 2017 Châtel

Vorige week zat ik een week lang in Châtel en het was een geweldig. Niet alleen was het zomaar een weekje wintersporten – niets mis mee overigens –, maar zocht ik ook mijn broertje op die daar voor een half jaar zit. Dubbel pret dus! Dit wil ik jou niet onthouden, dus geef ik je een kijkje in onze wintersport 2017.

Uitzicht hotel le Panomaric Chatel Sunweb
Na een lange busreis van ruim 14 uur komen we eindelijk aan in Chatel. Waar we voorheen altijd naar hotel Lion d’Or gingen, staan we nu in hotel Le Panoramic. Het oude hotel is namelijk weg en mijn broertje werkt in het nieuwe hotel van Sunweb. Bij aankomst mogen we gelijk ons hotelkamer in om ons om te kleden en kunnen we lekker op ons gemak ontbijten. Vanuit de eetzaal heb je een prachtig uitzicht over het dal, en het is dus geen straf om hier te zitten. Het uitzicht is natuurlijk nog mooier door de witte sneeuw die vorige week gevallen is!

Pre la Joux in Portes du Soleil
De eerste dag blijven we lekker in Pre la Joux waar het zonnetje volop schijnt. Dit is zeker geen straf!

Skien in Portes du Soleil
De tweede dag is de lucht nog blauwer – en er zit geen filter over deze foto heen-! Deze dag kon mijn broertje ook gezellig mee skiën, dus tourden we op de ski’s naar Zwitserland.

Knuffelen met Stefan op wintersport in Chatel
Love is in the air snow. Vrijdag vliegt le boyfriend weer richting China voor zijn laatste semester, dus het was fijn om deze week even samen weg te zijn.

Terrasje Portes du Soleil met wintersport
Skigebied Portes du Soleil doet dit jaar echt zijn naam eer aan. En nee, deze foto’s zijn niet allemaal op één dag genomen 😉 .

Dagje skien met mama in Portes du Soleil Chatel
De vierde skidag ben ik alleen met mama op pad. Alex moest werken en Stefan lag ziek op bed. Wij genieten ondertussen van het stralende zonnetje. Begint het al saai te worden?

Warme chocolademelk op wintersport 2017
De vakantie is natuurlijk niet compleet zonder warme chocolademelk met een flinke toef slagroom.

Op wintersport met Stefan in Portes du Soleil
Yes, Stefan is er ook weer gezellig bij! Helaas moesten we de dag erna alweer met de bus terug naar Nederland. Gelukkig was het toen al iets minder mooi weer – dat maakt het afscheid dan toch iets makkelijker…-. Wat mij betreft zou ik elke dag op wintersport willen zijn, maar dat is helaas niet mogelijk. Wintersport 2017 kunnen we in ieder geval samenvatten met de woorden ‘genieten’, ‘zon’ en ‘familie’.

Ben jij wel eens in Châtel en Portes du Soleil geweest?

Liefs,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter