Race

Race update – What is next?

Ik moet even wennen aan het idee dat de Midwinter Marathon achter de rug is. Mijn valkuil is dat ik een doel nodig heb om gemotiveerd te blijven lopen, want zonder doel verzin ik te veel excuses om niet naar buiten te gaan –herkenbaar?-. Daarnaast is het al twee keer voorgekomen dat ik na een race in een soort hardloopdip terecht kom. Tijd om dit niet weer te laten gebeuren door nieuwe doelen te zetten, maar tot nu toe twijfel ik heel erg wat mijn volgende doel gaat worden.

Ik weet namelijk nog niet wat en waar ik de volgende keer ga lopen. Ik wil sowieso meelopen tijdens de Alkmaar City Run by Night op 6 mei, maar dat is nog zo ver weg… Ik twijfel daarom ook heel erg om mezelf in te schrijven voor de Zandvoort Circuit Run die op 20 maart is. Alleen zit ik dan nog steeds met een tweede dilemma, namelijk de afstand. Zal ik de 5 kilometer rennen met als doel om onder de 30 minuten te finishen of zal ik 12 kilometer hardlopen om mijn grenzen te verleggen? Tijdens de Acht van Apeldoorn gisteren heb ik namelijk mijn snelste 5 km ooit gelopen (31:48) en het zou super zijn als ik die onder het half uur kan lopen. –Help me out please!-

Tijdens mijn hardlooprondje van vijf kilometer vanmiddag ga ik de keuze definitief maken. Dat is makkelijker met trainen en ik vind het ook fijn om het doel concreet te hebben. Daarnaast maak ik vanmiddag nog een tussenstop bij de boekenwinkel om het nieuwe boek Live, Love, Run van Annemerel te kopen. Ik ben heel benieuwd naar het boek omdat alle reacties super positief zijn! Volgende week hoor je meer over de –dan- gekozen afstand, en natuurlijk mijn mening over haar boek.

Ik heb voor beide wedstrijdlopen nog geen hardloopmaatje, dus als je jezelf een keer wil uitdagen loop dan gezellig met mij mee! Laat je het me weten?

Liefs,

Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter