Running wishlist
Food & Fit, Race

Running wishlist: Gadgets en kleding

Het is maart en het duurt dus nog wel even voordat het weer tijd is voor cadeautjes. In december krijg ik minimaal één keer per dag de vraag wat ik wil hebben voor sinterklaas, kerst en/of mijn verjaardag. Elk jaar kan ik misschien twee of drie dingen verzinnen, maar daar houdt het bij op. Hoe kan het dan dat ik de rest van het jaar allemaal dingen tegenkom die ik graag wil hebben? Daarom heb ik besloten om een running wishlist te maken van dingen die ik graag wil hebben. Wie weet vraag ik het in december voor mijn verjaardag, maar waarschijnlijk heb ik geen geduld en koop ik het zelf.

TomTom Runner watchTomTom Runner 2 GPS Fitness Watch
Ik wil heel graag een sporthorloge speciaal voor het hardlopen. Op dit moment begin ik steeds sneller te worden wat voor een enorme motivatieboost zorgt. Alleen doordat ik nu meer hardloop wil ik ook meer gemak tijdens het lopen. Eerst liep ik altijd met een sportband om mijn bovenarm waar ik mijn telefoon in deed, maar hierdoor kreeg ik last van mijn schouder. Ondertussen stop ik mijn mobiel in het zakje in mijn broek, maar daar valt de verbinding soms weg waardoor niet alleen mijn muziek stoort maar mijn Nike app ook signaal mist. Daarnaast ben ik heel benieuwd naar mijn hartslag tijdens het lopen. Nu heb ik een paar reviews gelezen over de TomTom Runner watch en die wil ik zo graag hebben! Het horloge is alleen een beetje duur – vanaf 149 euro –, dus misschien dat ik mezelf erop trakteer als ik de vijf kilometer onder de 30 minuten loop én als ik een inkomen heb. Voor nu blijft het nog echt even bij dromen – en de folders in de gaten houden –!

Zomerkleding
De zon begint deze week al flink te schijnen. Hetjogha shorts is nog lang geen zomer, maar het begint bij mij al te kriebelen. Ik vind het heerlijk om in de zon te lopen als het nog wat langer licht is. Doordat ik tegenwoordig vaker loop, besef ik nu pas welke kleding het best past bij welk weertype en temperatuur. In de zomer heb ik altijd in een lange broek gelopen, maar dit is natuurlijk helemaal niet comfortabel in warm weer. Voor de zomer staat een korte short en een extra shirtje zeker op mijn wishlist. Ik kan nu al namelijk niet meer zonder hardlopen, dus die shorts worden sowieso onderdeel van mijn garderobe! Als deze kledingstukken van het sportmerk Jogha zijn dan ben ik helemaal een blij mens, want daarvan heb ik nog geen enkel kledingstuk.

Compressiesokken
Na een tempotraining en/of een intervaltraining protesteren mijn kuiten de volgende dag hardop. Vooral de trap op en af is een uitdaging. Ik zou daarom graag compressiesokken willen, maar ik weet niet of deze werken en daarom is het moeilijk om erin te investeren. Ze zijn over het algemeen niet heel erg goedkoop en als je niet weet of iets werkt dan weet je niet of het je geld waard is. Deze sokken komen zeker op de cadeaulist te staan.

Zo te zien moet ik nog even goed doorsparen! Wat mag nog meer niet missen op mijn running wishlist? 

Liefs,

Daniëlla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter