Mijn happy list
Lifestyle, Reviews - Boeken & Films

Sharing Wednesday – 1

Het is weer halverwege de week en tijd voor een Sharing Wednesday. In deze blogpost deel ik mijn zes favoriete artikelen en twee favoriete quizes met jou. Zo kwam ik er deze week achter dat de film Ratatouilles representatief is voor mijn leven en dat ik classic butterscotch pancake ben. Lees je mee?

Artikelen

Blogpost 1Why you should visit Switzerland this summer van wander-lust.nl. Stefan en ik gaan dit jaar kamperen en we beslissen pas op het moment van wegrijden waar we heen gaan. Na het lezen van deze blog staat Zwitserland zeker op mijn lijstje to-go. Dat uitzicht is gewoonweg prachtig!

Blogpost 2At home date night hoeft niet moeilijk te zijn van joyfromjoyce.nl. Joyce deelt 45 ideeën voor een date in eigen huis. Er staan echt hele leuke dingen in die je samen met jouw vriend of huisgenootje kan doen. Echt een inspiratie voor als je een keer op zaterdagavond lekker met z’n tweeën bent.

Carriere artikel 1Business Babe Tips van Kaya Quintana. Kaya schrijft vijf tips over hoe je jezelf moet gedragen binnen het bedrijfsleven. De tips zijn makkelijk en logisch, maar soms lijken we deze te vergeten. Ik kan mijzelf vooral vinden in tip 5; plezier in wat je doet is het allerbelangrijkste wat er is in het leven.

Carriere artikel 2Personal branding: 10 tips om er serieus werk van te maken. Een interessant artikel over personal branding. Dit concept wordt elke dag belangrijker bij het vinden van jouw droombaan. Ik ga in ieder geval nog even aan mijn LinkedIn profiel werken.

Hardloopartikel 1Dit moet je weten voordat je begint met hardlopen. Ik deel dit artikel i.v.m. mijn post afgelopen zondag. Een extra waarschuwing dat het echt van belang is om in het begin hardlopen rustig op te bouwen. Ren blessurevrij!

Hardloopartikel 2Langer lopen langs het strand. Onderzoek toont aan dat mensen het fijnst lopen langs het strand of op het platteland. Heb ik even geluk, want ik loop meestal beide routes! Op het platteland bij mijn schoonouders en langs het strand en de zee in Velsen.

Quiz-time

Quiz 1Which pixar movie is the story of your life? Altijd handig om te weten zodat je jouw toekomst kan voorspellen. Mijn film en dus levensverhaal is Ratatouille. Mijn levensmotto is om mijn dromen achterna te jagen en iedereen te verbazen dat dit daadwerkelijk lukt. Ik ben benieuwd! Het is in ieder geval tijd om de film binnenkort nog een keer te bekijken.

Quiz 2What kind of pancake are you? Ik houd van pannenkoeken, dus deze quiz moest ik wel doen. Ik ben een classic buttermilk pancake. Bij de uitkomst staat nog een heel verhaal over jouw persoonlijkheid. Zo houd ik van tradities, word ik steeds sentimenteler en ben ik vaak te lui om op te staan voor iets wat ik wil. Hmm, dat klopt wel een beetje. En nu heb ik trek in pannenkoeken.

Dat was de Sharing Wednesday voor vandaag. De komende twee weken ga ik weer volop leuke en interessante artikelen voor jullie zoeken. En vergeet vooral niet jullie gedachtes op de artikelen en/of quizes met mij te delen!

Liefs,

Daniëlla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter