Film review over The Girl on the Train van Paul
Reviews - Boeken & Films

The girl on the train – film review

Afgelopen dinsdag ging ik samen met mijn moeder naar The Girl on the Train. We zagen de trailer van deze film al eerder in de bioscoop en we waren meteen enthousiast. De film heeft onze verwachtingen overtroffen en binnenkort ga ik beginnen aan het boek. Tijd om mijn mening te delen over The Girl on the Train!

Trailer en samenvatting film

Ik krijg nog steeds kippenvel als ik deze trailer zie. Het is voor mij 100% zeker dat ik deze film nog eens ga kijken. De officiële samenvatting van de film is:

In The Girl On The Train, gebaseerd op de wereldwijde succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins, zien we de gescheiden Rachel Watson (Emily Blunt). Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit…

De hoofdpersonen

Er zijn zes hoofdrollen binnen de film waarover je steeds meer informatie krijgt gedurende de film. Pas op het allerlaatste moment kom je te weten wat er met het slachtoffer (Megan Hipwell) is gebeurd. Kan jij de volgende vragen beantwoorden als je de film hebt gezien?

Rachel Watson – Suspect, distance admirer & obsessed alcoholic
Tom Watson – Faithful partner or deceptive spouse?
Anna Watson – Loving mother or jealous wife?
Megan Hipwell – Innocent victim or secretive manipulator?
Scott Hipwell – Perfect husband or controlling lover?
Dr. Kamal Abdic – Trusted confidant or unethical therapist?

Mijn verwachtingen en ervaringen

Mijn verwachting van de film was erg hoog, omdat ik al veel goede verhalen over het boek had gehoord. Deze verwachtingen werden trouwens ruimschoots overtroffen. In de pauze dacht ik wel te weten hoe de film zou aflopen, maar ik zat er naast. Dit maakt de film juist zo goed, want op het eind word je goed verrast. Na de film heb ik minimaal tien keer gezegd hoe goed de film was, want je blijft er gewoon over nadenken. Daarnaast zijn de rollen echt super goed gespeeld door de acteurs; je wordt helemaal meegesleept in het verhaal.

Genre: Thriller
Met: iedereen die mee wilt. Deze film is spannend voor jouw vriend, vriendinnen en/of ouders.
Emotie: Spanning

The girl on the Train is zeker een aanrader om heen te gaan! Eigenlijk is het een gemiste kans als je nu niet meteen een reservering bij de bioscoop doet 😉

Liefs,

Daniëlla Christina Weber

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter