In Griekenland op Lefkas - Daniella Christina Weber
Citytrip, Diary, Lifestyle, Newcastle, Wanderlust

Vakantiebestemmingen zomer 2016

Het is al lente en dus komt de zomer er weer aan. Het weer heeft dat niet laten merken de afgelopen twee weken, maar het is toch echt zo. Ondertussen staan er weer een paar tripjes op de planning en ik deel graag hoe en waarom ik bepaalde bestemmingen boek.

Embrace the unknown

Voor de tweede keer dit jaar ga ik op vakantie via sprs.me. Met dit concept weet je pas op het vliegveld waar je naartoe gaat en ondertussen is alles voor je geregeld. Beter kan haast niet! Dit keer ga ik samen met mijn moeder, omdat ze gewoon de beste moeder op de wereld is. We gaan vier dagen weg naar een Europese stad. Je kan ook kiezen voor de andere categorieën, maar die zijn vaak wat langer van aard. Wij hebben er in ieder geval weer zin in en laten ons verrassen.

You’ll go wherever you’re meant to go

Newcastle en Edinburgh

In juli ga ik terug naar Newcastle voor mijn diploma uitreiking. Op dinsdag en woensdag zullen we in Newcastle zijn en ga ik zeker nog een keer mijn hotspots daar bezoeken. Ik kijk nu al uit naar de heerlijke pie die daar op mij ligt te wachten. Op donderdag rijden we door naar Edinburgh, want dit plaatsje staat al een tijdje lang op mijn to-go lijst. Als je nog tips hebt in deze mooie stad laat het mij dan weten in de comments of via de e-mail! We blijven twee dagen in Edinburgh en vliegen daarna weer terug naar huis.

Camping life in Europa

Na lang wikken en wegen hebben Stefan en ik besloten om deze zomer samen te kamperen. Ondertussen hebben we de tent van mijn ouders uit de kelder gevist en opgezet in de achtertuin. De tent is namelijk zo oud dat we even moesten testen of deze nog waterdicht was. Ook hebben we al de camping gids Europa gekocht en ligt de tweepersoonsluchtbed ook al klaar. Waar we heen gaan? Dat weten we zelf ook nog niet. Op het moment van vertrek kijken we waar het mooi weer is in Europa en dan rijden we daar heen. Overal is wel iets te doen en zijn er campings genoeg, dus dat gaat helemaal goed komen.

Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer? Heb je nog tips voor Edinburgh of een (camping)streek die we echt niet mogen missen? Laat het me dan zoals altijd snel weten!

Liefs,

Daniëlla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter