Een weekend weg met de familie in park Onthaasten in de Achterhoek - Daniella Christina
Diary, Lifestyle, Wanderlust

Weekend diary #1 – Onthaasten in de Achterhoek

Dit weekend was het zover: familieweekend! Met dit familie uitje hadden we ‘Huize Catherina’ gehuurd via Onthaasten in de Achterhoek. Met z’n tienen hebben we het weekend dus doorgebracht in een superluxe wellness villa helemaal voor ons alleen. Het motto? Niks moet en ga vooral je eigen gang. Onthaasten in de achterhoek hebben we dus letterlijk serieus genomen.

Vrijdag

Vanaf 16.00 uur konden we de sleutel ophalen dus na de lunch stapten we in de auto richting Lievelde. Gelukkig stonden er nog geen files en waren we met een kleine twee uur rijden op onze bestemming. Ik vind de weg naar Gelderland altijd supermooi doordat je allerlei leuke boerderijtjes en beestjes in het landschap ziet staan. Het huis was trouwens echt geweldig met twee woonkamers, een keuken, 3 terrasjes, 2 sauna’s, een hottub en zwembad. Nadat iedereen was aangekomen, hebben we lekkere wraps gemaakt en 30 seconds gespeeld. Een goed begin van het weekend!

Zaterdag

Wat hadden we een geluk met het weer, want het was gewoon 28 graden. Zelf begon ik vroeg in de ochtend met een hardlooprondje van vier kilometer. Voor de warmte weer lekker terug bij het huis. Toen ik terugkwam was iedereen wakker en stond een heerlijk kopje koffie voor me klaar. De plannen voor vandaag? Lekker bij het zwembad blijven hangen. Het is trouwens echt een luxe om niks te hoeven delen met anderen op een park en alles dus voor jezelf te hebben. ’s Avonds aten we buiten met de grillplaat, want we hadden geen barbecue bij ons. Deze dag sloten we af met een paar uurtjes in de hottub en de sauna’s.

Zondag

Voor sommige familieleden was zondag helaas alweer de laatste dag. Vandaag was het geen dag voor het zwembad vanwege de bewolking, maar bleven we wel lekker bij het huis. Met spelletjes zoals 30 seconds en Keezen bordspel brachten we onze dag door. Dat laatste spel kende ik trouwens nog niet, maar staat zeker wel op mijn lijstje. Een mooi verjaardagscadeautje al zeg ik het zelf. Na het eten van pannenkoeken vertrokken de meesten alweer naar huis. Met de vijf overgebleven familieleden zijn we daarom gaan poolen. Hier moet ik trouwens echt mee gaan oefenen, want voor in de kroeg ben ik nog niet goed genoeg.

Maandag

Vandaag is het alweer tijd om de spullen in te pakken en naar huis te gaan. We hebben geen haast en rijden daarom binnendoor, doen koffie bij een kennis in Gelderland en rijden vervolgens naar huis toe. Het was weer een geslaagd weekend. We hebben niet zo veel van de Achterhoek gezien, maar genieten van elkaar is soms gewoon belangrijker!

Ook zin om binnenkort te onthaasten in de Achterhoek? Bezoek dan snel hun website voor een kijkje.

Liefs,

Daniëlla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter