Diary

Weekendvlog #1 – TCS Amsterdam, verjaardag & Nike

Oké, ik vind dit heel spannend maar mijn eerste weekendvlog ooit staat online. Zoals je zult zien, ben ik in het begin nogal gespannen. Ik moest nog even wennen aan de camera, maar aan het eind van de vlog gaat het al een stuk beter. Ondertussen heb ik al allemaal ideeën hoe ik het de volgende keer zal doen. Toch wil ik deze vlog graag met jou delen en neem ik je mee in mijn afgelopen weekend.

Het begin van de weekendvlog

Voor een sollicitatie moest ik mijn weekend vloggen. Ik dacht er al langere tijd over na om hiermee te beginnen, maar nu moest ik wel. Daarnaast had ik dit weekend ook de TCS Amsterdam – waarvan het race verslag vrijdag online komt – op de planning staan. Het leuke aan de beelden vind ik dat je de sfeer die daar ter plekke was veel beter kan overbrengen. Ik hoop dat ik deze goed heb kunnen overbrengen in de vlog.

Het vervolg

Blijft het hierbij of ga ik door met vloggen? Achteraf vond ik het heel leuk om te doen. Dit is dan ook de reden dat ik het blijf doen en ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Dus mocht de sollicitatie nou niks worden, dan heeft het toch de eerste stap naar het vloggen opgeleverd. In het begin kun je voornamelijk weekendvlogs verwachten wanneer ik iets leuks op de planning heb staan. Het moet natuurlijk wel interessant blijven om naar te kijken. Op langere termijn kan je ook vlogs van reisjes, Youtube-tags enzovoort verwachten.

Heb jij een idee van wat je graag zou willen zien? En wat vond je van deze weekendvlog? Ik ben erg benieuwd, dus let me know in the comments. En vergeet je vooral niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal, want dat zou ik heel leuk vinden!

Liefs,

Daniëlla Christina Weber 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter