Lifestyle

Welcome back Autumn!

Herfst

De herfst is weer begonnen en dus kunnen ’s avonds de kaarsjes aan terwijl je heerlijk warm onder een plaid zit met een kopje dampende groene thee. Love it! Helaas wordt het weer buiten ook kouder en heb ik gelijk de griep te pakken gehad. Gelukkig kwam dat pas na vorig weekend, toen ik hele leuke dingen heb gedaan die ik graag met jullie deel en dus hierbij een blog waarom de herfst juist wel heerlijk is!

Life is a beach

Soms word je gewoon heel blij verrast met een heerlijke dag die bijna voelt als zomer. Op deze dagen ben ik altijd buiten te vinden en dan ga ik een stuk wandelen in het bos of uitwaaien op het strand. Dat laatste heb ik dan ook vorig weekend gedaan op het IJmuiderstrand. Na ruim drie kwartier gewandeld te hebben, zijn we bij Beach Inn even op het terras neergeploft om van het laatste zonnetje 2014 te genieten.

Spooky days

Oktober staat natuurlijk ook inWalibi Fright Nights 2014 het teken van Halloween en horror. Heel Amerika verkleedt zich zoals alleen Amerikanen dat kunnen, en hier in Nederland gaan we naar Walibi Fright Nights. Nog nooit geweest? Je weet niet wat je mist. Zeven jaar geleden ging ik er voor het eerst heen en dat heb ik niet meer afgeleerd. Ik ben echt een watje en schrik al van mensen die daar als bezoeker rondlopen, dus moet je je voorstellen wat voor doodsangsten ik uit sta in de Haunted Houses. Het een wonder dat ik niet ter plekke ben gestorven aan een hartaanval, maar het is ondertussen een traditie die ik niet zou willen missen. Voor dit weekend en volgende week zijn er nog kaarten beschikbaar, dus als je zin hebt om lekker te griezelen is dit zeker een aanrader!

Movie night – A walk among the tombstones

Ik geef het hierbij maar gelijk toe; ik vind het heerlijk om naar de bioscoop te gaan met als gevolg dat ik daar iets te veel geld aan uitgeef. Ook zondagavond was het weer zover en ben ik naar ‘A walk among the tombstones’ geweest. Het is niet de eerste film die ik zelf zou uitkiezen, want zelf houd ik meer van de romantische (komedie) genre. Toch heb ik er mee ingestemd omdat de film is gebaseerd op een boek en die films vaak wel goed zijn. Om eerlijk te zijn, weet ik nog steeds niet wat ik nou precies van de film vond. Ik heb de hele film in spanning gezeten en het einde viel daarom een beetje tegen. Mijn advies is daarom ook om deze film gewoon een keer te kijken terwijl je op een zondagavond thuis op de bank zit (onder die plaid met een hete kop groene thee). Kijk naar de trailer en oordeel zelf:

Helaas staat aankomend weekend in het teken van school, want de tentamens komen er weer aan. Nog een pluspunt van dit weer is dat je geen afleidingen hebt omdat je liever naar het strand gaat, of een terrasje wilt pakken in de stad. Voor de medestudenten: veel succes met leren en de tentamens!

Liefs,

Daniella

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter