De header van Daniella Christina blog over inspiratie en quizzes
Tags & Quizzes

Zondag quizzes #2 – Ben ik irritant op Social Media?

Yes, het is weer zondag en dat betekent dat je de dag zonder schuldgevoelens door mag brengen met spelletjes en quizzes. Zelf ben ik waarschijnlijk al in Amsterdam om mee te doen aan de TCS Amsterdam. Een hardloopwedstrijd van acht kilometer – ze hebben ook de halve en hele marathon maarja daar doe ik nog niet aan -. Volgende week komt er een uitgebreid verslag online. Ready to start? Uhm ik bedoel natuurlijk: Ready to play some quizzes?

Quiz 1

What % Disney Princess are you?

Ik ben maar voor 44% een Disney prinses. In de onderstaande beschrijving kan ik mezelf dan ook helemaal vinden.

 You have some Disney princess in you, but not a lot — at least, not your typical Disney princess. While you still enjoy some adventure and excitement in your life, you’re not interested in having things just magically handed to you without putting in some hard work first. You want to decide for yourself what being a princess means, and you don’t spend your life trying to live up to others’ expectations.

Quiz 2

How much do you actually know about sleep?

Ik hou van mijn slaap, dus ik verwachtte een hoge score op deze test. Ik had 9 van de 16 goed wat volgens de uitslag heel goed is. Wat zal ik zeggen; ik ben gewoon goed in slapen.

Quiz 3

How much of an annoying couple on Social Media are you?

Tijd voor de harde waarheid. Ben ik irritant op Social Media of niet? Gelukkig heeft BuzzFeed besloten dat ik helemaal niet irritant ben.

Quiz 4

What does your name say about your personality?

In deze quiz moest je de voorletters van jouw naam geven. Bij mezelf kwam creatief als antwoord, en mijn moeder had eerlijkheid.

You’re a creative person. You like coming up with ideas by yourself and with others. You also enjoy being inspired by everything around you. Never stop being creative!

Quiz 5

Can we guess the first letter of your name based on your food preferences?

Helaas, hebben ze het weer niet goed geraden. Het scheelt wel maar één letter in het alfabet. Het resultaat was namelijk E. Ik vraag mezelf wel serieus af of deze test bij iemand het juiste resultaat geeft.

Quiz 6

Can you guess the Harry Potter characteristics by the clothes?

Yes, ik had 11 van de 14 goed! Harry Potter-nerd.

You’re basically Dumbledore – You’ve hit the Albus level of badassery when it comes to this quiz. “Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!”

Quiz 7

How well do you know ’00s music?

De ’00s muziek doet me altijd terugdenken aan de middelbare school. Als er een liedje op de radio komt, dan gaat het geluid meestal harder en zing ik luidkeels mee. Er moet dan natuurlijk niemand thuis zijn of in de auto zitten. Dit verklaart misschien de score van 11 van de 16 goed!

Quiz 8

Which “charmed” sister are you?

Nog een keer terug naar de middelbare school. Charmed was op televisie toen ik in de derde klas zat. Samen met mijn vriendinnen hadden we de karakters onder verdeeld. In deze quiz is het resultaat Prue, maar ik was altijd het karakter Phoebe.

Quiz 9

We know when you’ll get married based on your least favourite foods?

Meestal moet je jouw favorieten kiezen, maar in deze quiz is het juist andersom. Bij mij kwam er uit dat ik op 27 jarige leeftijd zal gaan trouwen. Een mooie leeftijd, maar dat is pas over drie jaar. Next question!

Laat vooral in de reacties hieronder jouw resultaten van de bovenstaande quizzes weten. Ben je verbaasd, of kloppen jouw antwoorden?

Liefs,

Daniëlla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter