De header van Daniella Christina blog over inspiratie en quizzes
Tags & Quizzes

Zondag quizzes #4 – In welke Romcom hoor ik thuis?

Wat een grauwe dag weer vandaag. Het weer nodigt niet uit voor een lekkere wandeling, dus ik heb mijn joggingbroek aangetrokken en een kop thee gezet. Wat mij betreft blijf ik vandaag lekker binnen en maak ik er een productieve zondag van. Maar eerst is het tijd om een paar quizzes te doen over de relatiestatus, overleven op een onbewoond eiland en nog veel meer gekke vragen.

Quiz 1

We can guess your relationship status based on 5 questions

Getrouwd. Nou ik ben overduidelijk nog niet getrouwd en heb ook geen plannen op de korte termijn die daar wel op wijzen. Snel op naar de volgende vraag.

Quiz 2

Could you make it on a desert island?

Op geen enkele manier zou ik het niet overleven op een onbewoond eiland. En misschien hebben ze daar wel gelijk in, want ik hou nou eenmaal van mijn comfort. Het slapen in mijn bed zou ik bijvoorbeeld niet zo snel om willen ruilen voor een paar balen stro. Ondertussen kijk ik gewoon Expeditie Robinson; dan doe ik gewoon alsof ik op zo een eiland zit 😉 .

Quiz 3

Where should you vacation next based on your zodiac sign?

Mijn volgende stop zou Munich moeten zijn. Helaas is de kans klein dat dat mijn volgende vakantiebestemming is aangezien ik eerst naar China ga en er daarna een wintersport op de planning staat. Verder stond/staat Munich niet heel hoog op mijn bucketlist, maar wie weet, dan kan juist zo een bestemming je positief verrassen.

Visit the Marienplatz central square and the world famous Hofbräuhaus beer hall!

Quiz 4

Which of Rory Gilmore’s Boyfriends are you?

Volgens de quiz ben ik Dean. Als ik dan toch een jongen ben, dan zou ik best Dean willen zijn 🙂 . Op dit moment ben ik seizoen twee van de Gilmore Girls aan het terugkijken. Het was zo lang geleden en de serie is echt zo leuk! En natuurlijk weet je al dat er binnenkort nieuwe afleveringen op Netflix komen.

via GIPHY

Quiz 5

This Pop Star Test Will Reveal Your Personality Type

Altijd leuk om te kijken of jouw persoonlijkheid een beetje past bij de uitkomst van een – nietszeggende – quiz. Dit keer ben ik avontuurlijk maar besluiteloos. De omschrijving klopt misschien een beetje, maar ik kan mezelf er niet 100% in vinden. Ik blijf namelijk vaak wel wat langer bij iets of iemand plakken.

You’re overwhelmed by lots of interesting and exciting options, and feel pressured to experience everything before it’s too late. As a result, you have trouble sticking with anything — or anyone — for too long.

Quiz 6

How much of a Harry Potter and the Half-blood prince fan are you?

Oeeh shame on me, ik had er acht van de tien goed. Van de fouten wist ik er 1 echt niet en de ander had ik moeten weten. Hoeveel hebben jullie er goed?

Quiz 7

How big of a book nerd are you?

Ik ben een soort van boeknerd. In dit geval herken ik mezelf wel in de omschrijving. Vaak lees ik in de trein of in het vliegtuig om de tijd te doden. Maar als het een spannend boek is dan kan ik het ’s avonds vaak niet wegleggen hoor 😉 .

Sort of a book nerd. You’ve got a glimmer of a book nerd hiding in there! You enjoy digging into a good book, but it’s always been sort of a way to kill time for you. You’re more of a reading-at-the-airport-gate kind of person rather than a can’t-sleep-without-finishing-this-chapter person. And that’s alright! It gives you time to focus on other things, like eating and breathing

Quiz 8

We know which Charmed power you would have

Ik heb electrokinesis als magische kracht. Hiermee kan ik electriciteit en onweer veroorzaken en gebruiken om mensen aan te vallen. Klinkt goed toch? Dit betekent overigens wel dat ik een demon ben en geen heks. Een beetje jammer weer.

via GIPHY

Quiz 9

Which 00’s Rom-com do you belong in?

Ik zou moeten spelen in ‘How to lose a guy in 10 days‘. Dit is trouwens wel een leuke film die ik al meerdere keren gezien heb. Toch zou ik het niet zo snel in het echt uitproberen, want ik wil Stefan helemaal niet kwijtraken.

Quiz 10

Can You Answer 9 Questions About 2005?

Ik had er wel zes van de negen goed en dat had ik niet verwacht. Herinner ik me toch meer dan ik zelf had verwacht!

Dit waren weer alle quizzes van vandaag. Wat ga jij vandaag allemaal doen?

Liefs,

Daniëlla Christina Weber

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Nog geen reacties

Laat jouw reactie achter