Er staan nog ontzettend veel locaties en type fotoshoots op mijn bucketlist, maar een van de grootste wensen is het fotograferen van een romantische winterbruiloft. Ik kan zelf zo een aantal redenen bedenken om zelf te willen trouwen in de winter. Laat je inspireren en bekijk de voordelen!

Een prachtige trouwrapportage met magisch licht

Natuurlijk kun je kiezen voor een prachtige fotoshoot buiten. Met een beetje geluk valt er zelfs sneeuw op jullie trouwdag om het sprookje compleet te maken! Maar het is ook zeker mogelijk om een prachtige binnenlocatie te regelen. Kies voor een industriële look bij een loods of voor een historische omgeving zoals een prachtig kasteel.

Een romantische en intieme sfeer

Samen met je husband to be kom je aan op de trouwlocatie van jullie dromen. De lampjes boven de oprijlaan zorgen direct voor een gezellig sfeer. Binnen brandt wellicht een open haard en de ceremoniezaal is prachtig aangekleed.

Gezellige receptie met glühwein

Proosten met prosecco of met een heerlijk glas glühwein? Met een winterbruiloft kun je het net even anders doen! Of je nou in een prachtige zaal staat of buiten bij een knetterende vuurkorf. En heb je al eens gedacht een relaxte winterbarbecue? Leg een paar plaids neer en de receptie gevolgd door het diner is sowieso geslaagd!

Veel leveranciers zijn beschikbaar (dus je hebt meer keuze en het is goedkoper…)

Het afgelopen jaar zijn ontzettend veel bruiloften uitgesteld door alle onzekerheid. Met als gevolg dat de zomer van 2021 en 2022 bij de meeste trouwlocaties, fotografen en andere leveranciers helemaal vol zitten. Als jullie ervoor kiezen om te trouwen in de winter dan is de kans dat jouw lievelingsleveranciers beschikbaar zijn een stuk groter. Daarnaast scheelt het vaak ook in de kosten!

Zijn jullie ook net zo enthousiast over een winterbruiloft als ik? Ik fotografeer graag jullie winterbruiloft in 2021 en 2022 voor een speciale prijs. In de maanden december, januari en februari ontvangen jullie een mooie korting van 15%. En ik kan eindelijk weer een item van mijn bucketlist afstrepen!

Ontvang vrijblijvend de brochure

Trouwen
reCAPTCHA