Creatief bezig zijn; ik vind het heerlijk, maar kom er vaak niet aan toe. Of met andere woorden ik maak er niet zo snel tijd voor vrij. Als ik dan wel een keer een potlood in mijn hand heb of de camera uit de tas haal, dan heb ik geen flauw idee wat ik ermee ga doen. Vroeger op school – voel jij je ook zo oud als je het woord ‘vroeger’ gebruikt? – kregen we gewoon een opdracht. Ook al had iedereen dezelfde opdracht toch was het eindresultaat bij iedereen anders. Om het starten met creatief bezig zijn makkelijker te maken, ontwikkelde ik de Creative Art Challenge. Het maakt niets uit of je dit wilt doen met tekenen, schilderen, fotograferen of welke knutselvorm dan ook. Alles is namelijk goed zolang je er maar plezier uit haalt. Het gaat erom dat je gewoon lekker bezig bent! Doe je mee?

De challenge

De eerste onderwerpen staat in het teken van de zomer. Je kunt trouwens zelf bepalen wanneer je begint met jouw creatieve uitbarstingen. Ik kan wel een datum zeggen, maar we weten allemaal dat je toch die data niet aan gaat houden. Daarnaast dient deze challenge als een opzetje naar ideeën. Je hoeft echt niet elke dag te gaan knutselen – mag wel natuurlijk 😉 –.

Om het nog makkelijker te maken kun je onderstaande afbeelding gratis downloaden in een printervriendelijk PDF-document waardoor je kleureninkt niet in één keer leeg is 😉 . Handig toch?

Creative art Challenge van Daniella Christina Weber

Sharing is caring

Ben je lekker bezig en trots op iets wat je gemaakt hebt? Deel het dan met de buitenwereld. Het belangrijkste doel is om lekker creatief bezig te zijn en net als ik niet weet waar je moet beginnen.

Dus pak een vel papier en potlood en begin lekker met de Creative Art Challenge! 

Liefs en heel veel succes,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter