Vorige week vond ik een dagboekje terug uit 2011, supertof om terug te lezen. Ik benadruk wel dat dit echt een dagboekJE was, want na twee weken had ik er al weer genoeg van en ben ik er mee gestopt. Maar nu baal ik daar een beetje van, want het was leuk om terug te lezen en daarom heb ik besloten om ook dagboekjes te plaatsen op mijn blog. Dan kan ik het over tien jaar weer teruglezen met een grote smile op mijn gezicht. Dus zodoende mijn weekdagboek 1… Komt ie!

Zondag

Op zondag gaat mijn wekker al om 7 uur. Voor een opdrachtgever van CastaNovum heb ik namelijk afgesproken om ‘s ochtends foto’s te gaan maken voor een nieuwe website. Het voordeel van fotograferen van voedsel is dat je het vaak daarna mag opeten. Ik ben een gezegend mens met heerlijke eieren, bijzondere kaas en gezonde smoothies.

‘s Middags ging ik samen met mijn moeder naar Loods 5 in Zaandam. Echt zoveel liefde voor deze winkel en de mooie spullen die er te koop zijn. Ik heb meteen een cadeau samengesteld voor een vriendinnetje en weer genoeg inspiratie opgedaan voor de komende tijd. Daarnaast kocht ik zelf leuke kleurrijke kommetjes voor thuis. Hier word ik zo vrolijk van!

Maandag

Ook op maandag gaat de wekker om 7 uur. Ik vraag mezelf echt af of ik wel helemaal goed bij mijn hoofd ben. Normaal sta ik namelijk pas rond 8 uur op en dat uurtje slaap mis ik gewoon. Maar het is voor een goed doel, want ik MOET hardlopen voordat ik naar fysiotherapie ga. En het wordt warm, heel warm. Maargoed uiteindelijk maakte het niks uit, want om half 8 ging ik ook al zowat van mijn stokje door de warmte. Het herstel van mijn blessure ziet er trouwens goed uit, maar helaas is ie nog steeds aanwezig. Balen als een stekker natuurlijk!

Dinsdag

Weekdagboek Dinsdag 23 mei

‘s Ochtends zit ik braaf op kantoor om te werken. Als ik klaar ben met het hoognodige werk van die dag stap ik in de auto richting mijn schoonouders. Die vierden gisteren hun 30 jarig huwelijk jubileum, dus ik ga even een bloemetje langs brengen en blijf er ook gezellig eten.

Woensdag

Weekdagboek 24 mei

Ik heb heerlijk uitgeslapen tot een uurtje of 9. Mag soms ook toch? Dat is het voordeel van ‘eigen baas’ zijn. Het zonnetje schijnt weer heerlijk naar binnen dus ik kan het niet laten om een blij ei foto te sturen naar Stefan die nog steeds in China zit. Rond 2 uur krijg ik toch een beetje trek en neem 3 rijstwafels met boerenkaas, jum! Het plan om vandaag op kantoor te werken heb ik gewijzigd naar werken in de tuin. Geen verkeerde werkplek al zeg ik het zelf.

Donderdag

Weekdagboek 25 mei

Ondanks dat het vandaag weer mooi weer is – hou ik van -, ga ik richting kantoor om het een en ander te doen. De dag ervoor maakte ik in de tuin een schets voor mijn nieuwe Facebookheader. Ondertussen heb ik die ook digitaal uitgewerkt. Heb jij hem al gezien? Tijdens de lunchpauze zoek ik samen met mijn moeder een terrasje op. We kiezen allebei voor de kibbeling, lekker!

Vrijdag

Weekdagboek 26 mei

Vrijdagochtend is het weer tijd om hard te lopen. Ik ben nog steeds langzaam aan het opbouwen om mijn blessure niet te forceren. Ik vertrek om 7:00 en kom rond 7:30 weer thuis. De rest van de dag kan ik dus nog van alles doen. In de ochtend werk ik nog even op kantoor en ‘s middags ga ik samen met een vriendin richting Bergen. Bij Wonders eten we allebei een heerlijk broodje met kip, avocado en bacon. Daarna vliegen we nog even de winkeltjes door waar ik een zomers kledingsetje scoorde.

Zaterdag

Oke, ik geef toe dat ik nog even moet wennen om overal beelden van te schieten. Van deze zaterdag heb ik dus geen foto’s, maar het was wel een gezellige dag. Mijn oud huisgenootje uit Groningen kwam langs in IJmuiden om weer eens bij te kletsen. Dit sloten we af met een heerlijk diner bij Zilt aan Zee.

En nu weer op naar volgende week. Heb jij ook zo lekker genoten van het mooie weer?

Liefs,

Daniëlla

Volg mij ook via Facebook, Instagram & Twitter